3 handige festival gadgets

3 handige festival gadgets

augustus 27, 2020 Uit Door Admin

Ben jij een die hard festivalganger dan weet je wel dat het festivalleven niet altijd over rozen gaat. Er zijn verschillende struggles waar je tegenaan loopt tijdens een weekendje feesten op een festival. Om een paar van deze struggles te verhelpen volgt hieronder een lijst met gadgets die het festivalleven een stuk makkelijker zullen maken.

De cool mist sprayer

Iedere zomer is het natuurlijk weer tijd voor het festivalseizoen, van april tot september staan de weekenden van de gemiddelde festivalganger goed volgepland. De leukste periode van het jaar al je het mij vraagt, maar het is natuurlijk wel erg warm in deze tijd van het jaar. Dat is waar de cool mist sprayer goed van pas komt, deze gadget zal ervoor zorgen dat je helemaal cool blijft gedurende het festival. Het is een hele compacte spray die gemakkelijk hervulbaar is op het festivalterrein. Kortom, ideaal voor als je volledig uit je dak gaat op je favoriete festival.

De universele dop

Vind jij het ook irritant, dat wanneer je een flesje water op een festival besteld er geen dopje bij wordt gegeven. Dan is de universele dop een gadget voor jou. Het is een klein dopje die gemakkelijk mee te nemen is in je broekzak of een tasje en hij past op ieder flesje dat je maar kunt bedenken. Door deze gadget zul je nooit meer je flesje continu in je hand moeten houden, maar kun je het flesje ergens opbergen, wat natuurlijk ideaal is.

Festival survival kit

De festival survival kit is een pakket dat voor iedere festivalganger goed van pas kan komen. In de survival kit zit onder andere een regenponcho, oordoppen en een combinatie van een tandenborstel en een kam. Kortom als jij van plan bent een weekendje op een festivalcamping door te brengen is deze gadget echt iets voor jou.