De checklist voor als je naar een festival gaat

De checklist voor als je naar een festival gaat

april 11, 2021 Uit Door Admin

Ga zonder zorgen naar een festival door deze checklist na te lopen!

Tent codeslot

Zit er een slot op de tent? Niet alleen om diefstal te voorkomen, maar ook om verdwaalde gasten met een drankje teveel op niet in de tent te laten komen. Er is niet vervelender dan wanneer een vreemde ‘s nachts plotseling op je luchtkussen ligt.

Handpomp: handiger dan elektrische pomp

Laat de elektrische pomp thuis. Doordat er weinig stopcontacten op de camping is het verstandiger om een ​​ouderwetse handpomp mee te nemen.

Stekkerdoos

Soms is er een stopcontact bij de douche. Sluit de grote stekkerdoos hierop aan. Maak jezelf en vele andere festivalgangers blij. Het is gemakkelijk om vrienden te maken. In korte tijd is er een prettige sfeer rondom de stekkerdoos.

Hygiënische middelen

Het hele weekend dansen en zweten in de zon. Binnen de kortste tijd zul je niet langer meer fris en fruitig zijn. Breng daarom antibacteriële handgel en droogshampoo mee. Zo voel je je toch een beetje schoon. Is de rij voor de douche op de camping echt te lang? Oké, improviseer dan in de tent met een snoetenpoetser en wegwerpwashandjes. Spray gewoon wat deodorant in: maak je klaar voor een nieuwe dag!

Een extra batterij voor je telefoon

De telefoon heeft een speciaal oplaadpunt. Maar daar staan ​​vaak lange rijen. Breng daarom een ​​powerbank mee.

Flessendopjes

Flessenwater is verboden op het festivalterrein. Koop daarom ter plaatse een fles water. De barman moet echter de dop losdraaien. Neem daarom de dop van de fles mee van huis. Op deze manier kan de fles keer op keer worden bijgevuld met kraanwater. Meer geschikt voor milieu en portemonnee! 

Je eigen ontbijt

Krentenbollen, Turks brood en gekookte eieren. Je kunt het de volgende dag eten. En het is goedkoper dan het ontbijt op de camping.