Afzetpaaltjes: inperken zonder beperkingen

Afzetpaaltjes: inperken zonder beperkingen

november 8, 2019 Uit Door Admin

Afzetpaaltjes zijn overal. Je vindt ze op vliegvelden en op straat, op kantoor en bij de bakker, voor concertgebouwen en in pretparken. Ze zijn zo geïntegreerd in ons dagelijks leven dat je er waarschijnlijk nooit bewust bij stilstaat, maar het is lastig je een groot evenement voor te stellen zonder dat afzetpalen de menigtes bezoekers in goede banen leiden.

Luxe & Professioneel

Er bestaan verschillende soorten afzetpaaltjes die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo zijn er goudkleurige paaltjes met dikke rode afzetkoorden die klassieke luxe uitstralen en vooral voor evenementen met een rode loper of bruiloften worden gebruikt. Daarnaast zijn er ook chromen en zwarte afzetpaaltjes met lint, die een erg moderne en professionele uitstraling hebben en makkelijker te gebruiken zijn. Afzetpaaltjes met rood wit lint lijn bovendien ook erg geschikt als veiligheidslint. 

Gebruiksvriendelijk & Veelzijdig

De meeste afzetpalen met lint hebben een trekband en drie contactpunten met een schuif-en-klik systeem bovenaan de paal. De trekband kan gemakkelijk in één van de contactpunten van een ander paaltje worden geklikt, zodat een rij met verschillende vormen, hoeken, en lengtes kan worden neergezet. Dit modulaire ontwerp zorgt ervoor dat verschillende afzetpaaltjes makkelijk samen gebruikt kunnen worden om een pad, wachtrij, of begrenzing te creëren. Er bestaan ook muurmodules met lint, die het mogelijk maken de begrenzing aan de muur te verbinden. Het verbinden aan de muur zal ook voor extra stabiliteit van het geheel zorgen. Afzetpaaltjes met lint zijn bovendien erg gebruiksvriendelijk, omdat ze snel opgezet kunnen worden en zonder gereedschap te hoeven gebruiken een complex geheel kunnen vormen.

Rood & Wit Lint

Afzetpaaltjes zijn beschikbaar met trekbanden in vele verschillende kleuren, maar afzetpalen rood wit vallen erg op, en geven direct een “geen doorgang”-signaal af. Afzetpaaltjes met rood wit lint zijn daarom het meest geschikt voor het blokkeren van doorgangen of het afzetten van gebieden waar je het publiek buiten wil houden. Het lint dat wordt gebruikt in afzetpaaltjes bestaat uit geweven nylon of geweven polyester, net als de riemen van je auto. Dit materiaal is erg sterk en bestand tegen grote externe krachten, dus je kan verwachten dat je afzetpaaltjes lang mee zullen gaan. 

Veilig & Georganiseerd

Op wat voor evenement of welke openbare plaats je ook mag zijn, er is hoogstwaarschijnlijk een afzetpaaltje in de buurt. In elke situatie waar veel mensen samenkomen is er plaats voor afzetpaaltjes, zodat de stroom mensen gecontroleerd kan worden. Afzetpaaltjes zijn een ideale oplossing om de orde te behouden, wachtrijen te organiseren, en alle bezoekers van een evenement een veilige en positieve ervaring te geven.