De leukste evenementen om te bezoeken in Eindhoven

De leukste evenementen om te bezoeken in Eindhoven

oktober 2, 2019 Uit Door Admin

Zoals je wellicht wel weet is er altijd erg veel te doen in Eindhoven op het gebied van kunst, sport, muziek en toneel. Er zijn tegenwoordig zoveel evenementen in Eindhoven dat het lastig bij te houden is. Hierom leest u hieronder de leukste evenementen om te bezoeken in Eindhoven en waarom dit de leukste evenementen van Eindhoven zijn. 

Dutch Design Week

De Dutch Design Week is een week wordt georganiseerd in Eindhoven en bevindt zich vooral in gebouwen rondom Strijp-s. Op de Dutch Design Week is ieder jaar een ander thema te bekijken. Het thema van jaargang 2019 is ‘if not now, then when?’ Deze jaargang staat dus in het kader van de toekomst. De DDW is een perfect evenement voor de kunst/design liefhebbers. Er is voldoende te zien in de verschillende gebouwen. Er is ook voldoende mogelijkheid voor een gezellig hapje en drankje. 

Glow Eindhoven

Glow Eindhoven is een evenement dat ook meerdere dagen duurt. Jaargang 2019 van Glow zal zich afspelen van 9 tot en met 16 november. Glow is een evenement dat geschikt is voor het hele gezin. Tijdens Glow Eindhoven laten bedrijven uit Eindhoven zien wat voor kunst er gemaakt kan worden met behulp van licht. Het is een prachtige vertoning van licht en geluid en een echte aanrader voor het hele gezin. 

Winter IBIZA festival

Voor de muziekliefhebbers voor wie de zomer niet snel genoeg weer kan beginnen is er het winter Ibiza festival. Op dit gave festival komen alle artiesten die deze zomer ook in Ibiza hebben opgetreden. Het is een waar spektakel voor iedereen die van muziek en festivals houdt. Het winter Ibiza festival wordt dit jaargang georganiseerd in het Beursgebouw in Eindhoven. Dit is erg makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Kan jij de zomer niet meer missen en wil je nog even van alle zomerhits genieten is dit festival echt iets voor jou.