Hoe overleef ik Amsterdam Dance Event 2019?

Hoe overleef ik Amsterdam Dance Event 2019?

november 1, 2019 Uit Door Admin

Vind jij het ook zo jammer dat het festivalseizoen nu toch echt voorbij is? Gelukkig valt er volgende week ook nog van alles te beleven tijdens het grootste dancefestival van het jaar. Komende week staat Amsterdam namelijk helemaal in het teken van het Amsterdam Dance Event. De bijna 300 verschillende feesten vinden plaats in verschillende clubs en festival terreinen, maar ook op bijzondere plekken zoals het Scheepvaartmuseum. De verwachting is dat er ongeveer 400.000 mensen naar Amsterdam afreizen om een dansje te wagen in onze hoofdstad. Om deze vijf hectische dagen te overleven hebben wij onze beste tips onder elkaar gezet.

Drink voldoende water

Het is misschien wel de meest voor de hand liggende tip, maar eigenlijk ook meteen de meest belangrijke… Drink genoeg water. Als je het echt goed wil doen drink je elk uur een glas water tijdens het feesten. Daarnaast is het ook slim om af en toe af te wisselen met iets zoets zoals cola of fanta zodat je suiker- en energielevel goed op peil blijft.

Ga slapen

De meeste mensen willen niks missen van ADE, maar als je realistisch bent kun je helaas niet overal bij zijn. En op tijd je rust pakken betekent dat je het meeste uit de feestjes die je wel mee pakt het haalt. Zorg dat je minimaal zes uur slaap per dag krijgt. Zo kun je daarna weer vol energie op naar het volgende feestje en hoef je daar niks van te missen.

Eet gezond

Als je lekker aan het feesten bent is het heel makkelijk om de tijd te vergeten en dus schiet het eten er ook wel eens bij in. Zet daarom een wekker om je eraan te herinneren dat je iets moet gaan eten, zodat je dit niet vergeet. Ook als je geen zin hebt om te eten kun je het beter toch wel doen en kiezen voor iets gezonds als een smoothie of eiwitshake. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende gezonde en ook minder gezonde opties om te kiezen tijdens een feestje. Het is eigenlijk ook zonde om al dit lekkers over te slaan.

Pas op elkaar

En last but not least… Pas heel goed op elkaar en op jezelf. Als je ziet dat iemand zich niet goed voelt ga je met diegene naar de EHBO. Daar zijn deze posten eenmaal voor. Deze mensen zijn er om je te helpen zodat je je weer snel beter voelt en gewoon weer door kunt.