Samen op pad met een touringcar

Samen op pad met een touringcar

oktober 24, 2019 Uit Door Admin

Voor heel veel mensen is een reis met een bus of touringcar een ‘trip down memory lane’, want wie heeft er in zijn of haar kindertijd niet het schoolreisje afgesloten door weggedoken in de bus terug te komen om zo de ouders te laten denken dat de bus zonder passagiers terugkeerde van het jaarlijkse uitje. Voor velen was het de eerste keer om met de bus op pad te gaan, maar zeker niet de laatste keer. Het blijft immers een uitstekende manier van reizen met een grote(re) groep.

Van alle gemakken voorzien

De touringcars van tegenwoordig zijn volledig uitgerust naar de laatste wensen en eisen van de passagiers. Was het vroeger nog het afspelen van een cassettebandje met de actuele hits het toppunt van vermaak, tegenwoordig hebben de touringcars minimaal TV en WiFi aan boord om de reizigers het nodige entertainment te bieden. En zeg nou zelf, wat is er mooier dan wanneer je een gezamenlijk uitstapje maakt naar je favoriete club, je in de bus nog eens de hoogtepunten van de vorige wedstrijd kunt kijken? Wanneer er dan ook nog catering – jawel, ook dat kan – in de bus aanwezig is, maakt dat de reis helemaal af.

Er is meer!

Maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden. Touringcarbedrijven leveren een keur aan mogelijkheden, variërend van dagelijks leerlingenvervoer, schoolreisjes (inclusief verstoppen bij terugkomst!) en personeelsuitjes tot aan meerdaagse reizen, zoals bijvoorbeeld de bekende werkweken op de middelbare school. Maar er is ook een ruime keuze uit verschillende arrangementen, waarbij er, populair gezegd, voor elk wat wils is. Dat kan een dag shoppen zijn in een van de grote steden, het bezoeken van (openlucht) musea of een actieve en sportieve invulling zoals bijvoorbeeld skiën of golfen.

Ga er op uit!

Ben je dus van plan om met een grote groep collega’s of vrienden gezamenlijk wat te ondernemen, zoek dan uit welke touringcarbedrijven er in de buurt zijn gevestigd en informeer naar de mogelijkheden om een gezellige dag uit te organiseren. Met een combinatie van luxe, comfort en een leuke bestemming is succes gegarandeerd!