Wat je mee moet nemen naar festivals in 2019

Wat je mee moet nemen naar festivals in 2019

juni 7, 2019 Uit Door Admin

Op een festival staan en iets essentieels missen bederft de pret flink. Zorg daarom dat je deze tips leest en deze dingen zeker meeneemt naar je volgende festival!

Festivaldop

Op festivals krijg je tegenwoordig flesjes zonder dop. Dit wordt gedaan zodat mensen niet meer struikelen over flesjes met een dop, als er geen dop op flesjes zit trap je ze immers zo plat. Dit is wel een nadeel als je je flesje wil hervullen, of niet in een keer leeg wil drinken. Neem daarom een festivaldop mee, zodat je je flesje gewoon dicht kan doen. Haal de dop er alleen wel af voordat je het flesje weggooit, zodat er niemand over kan struikelen.

Tent

Als je naar veel festivals gaat is het een goed idee om te investeren in een goede tent. Als het waait of regent en je zit in een goedkope, gammele tent dan is het een drama. Je waait dan zo weg of regent zeiknat, waardoor het vervolg van het festival toch een stuk somberder wordt. Met een goede tent voorkom je dat allemaal, en slaap je heerlijk!

Powerbanks

Ga je naar een festival dat een heel weekend is? Dan is het zeker een goed plan om je powerbank mee te nemen. Er zijn maar weinig telefoons die het een heel weekend volhouden, dus neem zeker een powerbank mee om je telefoon op te laden, aangezien er op maar weinig festivals elektriciteit is. Meerdere powerbanks is zeker een aanrader, zodat je zeker genoeg stroom hebt.

Stoelen

Een goed ontbijt is het perfecte begin van je dag. Een stoel meenemen om op te ontbijten is daarom ook een stuk fijner dan op de grond ontbijten. Bovendien kan je ook ‘s avonds nog even gezellig voor je tent gaan zitten en napraten over de dag.