Wish Outdoor: Een handige gids voor de echte feestgangers

Wish Outdoor: Een handige gids voor de echte feestgangers

juni 25, 2019 Uit Door Admin

Over twee weken is het zover: Wish Outdoor 2019 staat weer op het programma. Een heel weekend lekker feesten en losgaan op vele soorten muziek. Voor iedereen is het leuk om naartoe te gaan, zelfs voor de kleinere kinderen op zondag. Het is natuurlijk erg fijn om hier goed voorbereid naartoe te gaan, en daarom wil ik u hier alvast een handje mee helpen. Het is erg fijn om een goed beeld te hebben van het programma en wat deze artiesten voor genre hebben, en daarom geef ik hier een kleine gids van de line-up van Wish Outdoor 2019.

Vrijdag

Op vrijdag zijn de grote podia nog niet geopend, en is het feest op vijf verschillende andere plekken te vinden op het terrein. In de Ace Of Spades draaien deze avond vanaf 19:00 alleen maar hardstyle artiesten zoals Zatox D-Block & Stefan en de afsluiter van D-sturb.

Op de foute stage van QMusic wordt er meer ‘’foute muziek’’ gedraaid zoals Brainpower of Party Animals.

In Nel’s schuur café wordt voornamelijk techno/house gedraaid door Sherry, Genta en Naffz en in Bake & Dunk wordt meer afro disco gedraaid door artiesten als Jungle Motto en Phenleau.

Tenslotte is er nog de stage Woetstok waar techhouse/techno wordt gedraaid door bijvoorbeeld Rubi-K en Westec.

Zaterdag

Op zaterdag zijn alle stages wel geopend. De Grand Theater is de hoofd mainstage en hier wordt veel verschillende muziek gedraaid zoals Sevn Alias, FeestdjRuud en Mental Theo.

De tweede mainstage genaamd Dedicated draait op zaterdag alleen maar hardstyle met artiesten als Phuture Noize en een live optreden van Warface. Op het einde wordt ook de eindshow hier gegeven.

In de Ace Of Spades wordt juist wat meer Raw hardstyle en hardcore gedraaid zoals Deadly guns en Killshot. Verder draaien de andere kleine tenten/stages meer overige muziek zoals  techno, cafemuziek en dergelijke.

Zondag

Op zondag zijn er ook kinderen welkom op Wish Outdoor, en is de muziek misschien wat kindvriendelijker op sommige plekken zoals op de The Grand Theater waar ze artiesten zoals Maan en Guus Meeuwis laten optreden. Op Dedicated wordt er ook weer van alles wat gedraaid, zoals muziek van Frenna, Tony Junior en Johnny 500. Verder wordt er in de Ace of Spades weer hardstyle gedraaid en wordt er net als op zaterdag in de andere tenten/stages weer overige muziek gedraaid. 

Met dit overzicht hoop ik jou een beter inzicht te hebben gegeven in het programma van Wish Outdoor 2019. Hopelijk wordt het een weekend om nooit te vergeten!